Dlmbouw.nl

Ook DLM Stukadoors vertrouwt op de Phoenix website via Phoenix Pro. De website van deze stukadoors geeft een mooi beeld over het bedrijf. Je kunt in één oogopslag zien wat ze doen en hoe tevreden hun klanten zijn. Hun jarenlange ervaring is prominent zichtbaar, net als de grote aantallen die ze al geholpen hebben. De diensten van DLM Stukadoors kan je eenvoudig via de menuknop ‘diensten’ bekijken. Hierdoor weet je meteen welke werkzaamheden het bedrijf allemaal aankan. Praktisch iedere klus zal met het aanvragen van een offerte beginnen. Hoe je dat doet? Daar hoef je als klant niet eerst naar op zoek, want ook dat komt duidelijk naar voren in het menu aan de bovenkant van de site. Door de afwijkende kleur is het zelfs de menuknop die het eerste opvalt. En dat is fijn, want nieuwe klanten aantrekken is toch het doel van je site, nietwaar?

bekijk de site: https://dlmbouw.nl

Heb jij een bouwbedrijf (maar uiteraard ook voor iedere andere ondernemer geldt dit) en zoek je een manier om klanten binnen te halen? Als je weet dat de meeste mensen zich meestal online oriënteren, dan weet je ook dat een website onmisbaar is. Maar dan moet die website er wel netjes uitzien en duidelijkheid verschaffen. Anders jaag je de potentiële klanten alleen maar weg en daarmee richting je concurrent met een website die wel goed werkt… Op je website moet je kunnen ‘bouwen’ en dat kan zeker als je Alex Buijk van Phoenix Pro inschakelt. Hij kan je helpen als je een goede basis wilt hebben maar ook als je echt alles uit handen wilt geven. Niet alleen met Phoenix, maar ook met andere koppelingen zoals Huddle of Plug&Pay. Natuurlijk kan je eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Heel eenvoudig via de site. Zien wat er allemaal kan met sites? Kijk dan eens naar zijn portfolio.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!