Strippenkaartonline.nl

Een unieke manier van betalen

Alex Buijk was er klaar mee. Het uurtje factuurtje vond hij als webdesigner een vreselijke manier van uitbetaald krijgen. Zinloze tijdverspilling die je beter kunt gebruiken! Zoals nog meer mensen helpen met hun website, bijvoorbeeld. Dus bedacht hij het systeem waarmee hij uren kon besparen voor zichzelf, maar het ook voor zijn klanten makkelijker maakte. Omdat dit strippenkaartsysteem zo goed werkte, besefte Alex dat hij hiermee ook andere ondernemers kon helpen. En zo ontstond Strippenkaartonline.nl. Alex biedt op zijn site de mogelijkheid aan om klanten via de online strippenkaart jouw diensten te laten betalen. Hoe dit in zijn werk gaat is eenvoudig te volgen door op de opvallende demoknop te drukken. De factuur die behoort bij de strippenkaart wordt automatisch aangemaakt, dus ook die factuur hoef je als ondernemer niet eens zelf te maken. Via het systeem kan er met de klant gechat worden en kan de klant ook gewoon zijn opdracht geven. Een systeem wat dus completer dan compleet is! 

Bekijk de site: https://strippenkaartonline.nl/

Jouw systeem uitwerken op een site?

Heb jij net als Alex een uitstekend idee voor een online dienst? Iets nieuws, waardoor je alles nog zelf moet uitvinden hoe je dit online neer kunt zetten? Een professional die dan met je meedenkt kan een uitkomst zijn, omdat je zelf soms over dingen heen kijkt. Of je hebt wel een idee in de basis, maar heb je geen idee hoe je dit technisch moet aanpakken? Alex Buijk, van Phoenix Pro én die Strippenkaartonline, denkt graag met je mee en kan je helpen met deze technische ondersteuning. Of met je hele website! Hij kan bijvoorbeeld een overzichtelijke Phoenix website voor je ontwerpen, met alle unieke mogelijkheden die daarbij passen. Of hij helpt je met onderdelen als Mailblue, Plug & Pay, Huddle en meer. Maar je kunt dus eveneens het hele onderhoud aan hem uitbesteden. Alex vrijblijvend ondervragen over de mogelijkheden? Dat kan! Plan zelf een gratis kennismakingsgesprek in! Inspiratie opdoen voor de mogelijkheden? Kijk eens bij zijn portfolio!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!