Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
11/23/2022
1 min
0

Fluisteringvanonsinnerlijkkind.nl

11/23/2022
1 min
0

Holistische hulp aanbieden met een Phoenix website

Diantha heeft haar holistische praktijk ‘Fluistering van ons innerlijk Kind’ en maakt haar aanbod bekend via haar site. Zo geeft ze sprookjes therapie, yogalessen en biedt ze hulp bij klachten die zowel mentaal, fysiek als spiritueel kunnen zijn. Waarbij de laatste drie volgens haar werkwijze alles met elkaar te maken hebben. Is er iets met je kind aan de hand? Ook dan kan ze helpen door middel van een afstemming. Meerdere vormen van therapie biedt ze dus aan en deze worden allemaal duidelijk uitgelegd. Een afspraak maken is eenvoudig en je kunt een gratis fluister afstemming aanvragen. Dit komt door de gekleurde button duidelijk naar voren. Ook kan je doorlinken naar een shop met voedingssupplementen. Uit alles op de site komt de liefde van Diantha voor kinderen, medemensen en het werk wat ze doet naar voren. Bij iedere vorm van therapie of les die ze aanbiedt staat een handige button om jezelf direct aan te melden. Maar ook de overige contactgegevens zijn simpel terug te vinden op de site.

Review

Door Alex staat er nu een magische website van mijn Holistisch Praktijk

Fluistering van ons innerlijk kind. Door zo samen er doorheen te reizen en er over te schrijven en laten bij stellen kwam de website tot leven. Waardoor ik zelf ook in proces ging , wat wil ik vertellen aan de lezers.

Ik vond het verhelderend hoe Alex luisterde en met mij mee dacht. Alex voelt het intuïtief goed aan waar ik heen wilde en door een heldere kijk en goed samenvattend is dit het resultaat geworden. Ik zou zeggen, kom gauw eens kijken op deze magische website.

Alex , dank je wel hier voor!!

 Bekijk de site: https://fluisteringvanonsinnerlijkkind.nl/


Jouw passie mag stralen door jouw site

De ene site is de andere niet! Hoeveel sites zijn er niet onduidelijk, te vol of simpelweg lelijk? En dat is jammer. Want een site is wel jouw online visitekaartje en laten we nou net online de meeste kansen hebben liggen! Wie oriënteert zich tegenwoordig niet eerst online? Wil je jouw passie mooi in de schijnwerpers zetten (of het nu om persoonlijke of zakelijke dienstverlening gaat, maakt hierbij eigenlijk niet uit), maar kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Alex Buijk van Phoenix Pro kan jou helpen, net zoals hij bij Diantha heeft gedaan en bij vele anderen (check zijn portfolio maar!). Of het nu om begeleiding gaat, het ontwerpen van je site of alle technische rompslomp: Alex helpt je vakkundig. Meer weten? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Alex in en word zo ook eigenaar van een prachtige site die voor jouw business werkt!

Categorieën