Roelands praktijk staat in zijn kracht met Phoenix
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/03/2022
1 min
0

Ontdekjekracht.nl

04/03/2022
1 min
0

Roelands praktijk staat in zijn kracht met Phoenix

Roeland heeft een praktijk voor Holistische Coaching en Therapie. Op zijn site ‘Ontdek je kracht’ maak je op een overzichtelijke manier kennis met zijn werk. Roeland stelt zichzelf voor en ook de therapieën die hij aanbiedt worden duidelijk uitgelicht. Weet je niet of jouw klacht door hem behandeld kan worden? Op zijn Phoenix site is dit al goed te zien, maar je kunt hem ook bellen om met hem te overleggen. Hij biedt zelfs een gratis groeigesprek aan. Op zoek naar contact met hem? Gelukkig is daarin ook de site duidelijk en met een opvallende button kan je zien waar je voor ‘contact’ moet zijn. Uiteraard wordt het geheel nog completer door zijn blog en het vermelden van de ervaringen van anderen. En laten we ook zijn ‘te downloaden’ boek niet vergeten.

Review

Een ECHTE aanrader!
Ik heb Alex leren kennen als een fijne en bekwame webdesigner en op de cruciale momenten ook als een uiterst effectieve sparringpartner. Hij is hands on, intelligent en ervaren en een échte aanpakker.
Dankzij zijn goede werk en ondersteuning is mijn Phoenix website hard op weg om een overvloed van ideale prospects en natuurlijk vooral van ideale klanten te genereren. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.
Zijn werk levert, kortom, duidelijk meer op dan je investering :-) Alex is in mijn ogen een TOP gozer.
Bekijk de site: https://ontdekjekracht.nl

Duidelijke informatie voor jouw klant!

Informatie heeft een potentiële klant nodig om voor zichzelf uit te kunnen maken waar hij of zij hulp gaat halen. Het is toch iets anders dan even een pakje boter kopen! Wie kan je vertrouwen? En wat kan iemand allemaal? Door je site duidelijk en overzichtelijk te houden qua opbouw en informatie ben je je concurrent die dit niet heeft minstens tien stappen voor! De meeste mensen oriënteren zich toch eerst online! Gelukkig kan dit allemaal met een Phoenix website. Wil jij ook jouw praktijk op een mooie manier presenteren aan mensen die online op zoek zijn? Alex van Phoenix Pro helpt je graag. Hij kan je helpen met het ontwerp van je site en die ook geheel voor je bijhouden of hij geeft je advies zodat jij verder het zelf kan doen. Het is maar net waar jij behoeft aan hebt. Meer weten?  Plan zelf een gratis kennismakingsgesprek in! Inspiratie opdoen voor de mogelijkheden die Alex biedt? Kijk eens bij zijn portfolio!
Categorieën