Contact houden via een Phoenix website | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
04/23/2022
1 min
0

Emates.nl

04/23/2022
1 min
0

Contact houden via een Phoenix website

Contact houden met familie of vrienden die in de gevangenis zitten kan een hele opgave zijn. Emates.nl voorziet in deze behoefte. De site is hierin een groot hulpmiddel. Via de site kan je jezelf inschrijven en daarna kan je via dit communicatieplatform berichten versturen naar jouw bekende in de gevangenis. Daar worden de berichten uitgeprint want gedetineerden hebben geen toegang tot computers. Daardoor kan je ze immers ook niet eenvoudig mailen. Je kunt eventueel beeldmateriaal eraan toevoegen en kiezen voor de eMates antwoordservice. Deze twee laatste opties zijn helaas niet bij iedere penitentiaire inrichting beschikbaar. De site heeft een inlogbutton, geeft handige links aan en heeft een pagina met veel gestelde vragen. Op de pagina ‘Hoe werkt het’ wordt duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt en hoe de brieven op de juiste plek terecht komen. Het grote voordeel van eMates is de snelheid waarmee je jouw bericht op de plaats van bestemming kunt laten komen. Door deze site is er een extra mogelijkheid bijgekomen om met iemand in de gevangenis in contact te blijven. Een site als deze moet wel goed werken om dit idee ook tot een succes te maken. Phoenix is daarbij een goed werkend systeem.

Review
Alex is vanaf dag 1 van onze samenwerking een vaste waarde voor ons bedrijf. Hij is goed bereikbaar en reageert altijd snel en adequaat. Ik vraag hem ook regelmatig om advies en ben dan iedere keer weer aangenaam verrast door de creativiteit van zijn suggesties.
Job Joris Arnold

Bekijk de site emates.nl

Contact houden via een Phoenix website | Phoenix Pro

Een online platform vraagt om Phoenix

Een online platform opzetten kan meerdere achterliggende wensen hebben. Wat echter voor ieder platform geldt is dat het duidelijk moet zijn wat het biedt, hoe het werkt en dát het werkt. Met Phoenix kan je dit op een fijn werkende manier realiseren. Dat je hiervoor wel kennis van zaken nodig hebt hoeft ook het probleem niet te zijn. Alex Buijk van Phoenix Pro helpt je hier graag mee, zoals hij al bij veel andere ondernemers en hun sites heeft gedaan. Alex helpt je niet alleen met Phoenix, maar kan ook raad geven bij andere toepassingen en het opzetten van je site in het algemeen. Wil je alleen even geholpen worden met het ontwerpen van je site en het dan zelf gaan bijhouden of zoek je juist iemand die alles voor je regelt? Zodat jij je volledig kunt concentreren op je eigenlijke werkzaamheden? Maak kennis met Alex op een vrijblijvende manier en plan jouw kennismakingsgesprek in!

Categorieën