Ondersteuning Phoenix huddle plug and pay rijma
Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
04/14/2022
2 min
0

Rijmaderuiter.nl

04/14/2022
2 min
0

Ondersteuning Phoenix, Huddle, Plug&Pay, en Mailblue

Rijma heeft heel haar phoenix website zelf gemaakt, echter had ze wat meer hulp nodig met de technische koppelingen.
Nadat we kennis hadden gemaakt was het duidelijk van wat er moest gebeuren. Ik heb alle techniek om alle software pakketten aan elkaar te knopen voor haar gerealiseerd. Ook sparren we samen over hoe bepaalde zaken beter kunnen worden weggezet en blijf ik Rijma uiteraard steunen zodra ze vragen heeft m.b.t tot Phoenix, Huddle, Plug&pay en Mailblue.


Review
Aan Alex heb ik enorm veel steun. Hij denkt met mij mee om mijn onderneming steeds beter vorm te geven. Geeft feedback op mijn aanbod als ik daarom vraag. Wat ik nog nooit begrijp is hoe snel hij mijn werkverzoeken uitvoert. Ik krijg altijd heel snel reactie op mijn vragen. Ook het stippenkaart systeem werkt heel makkelijk en overzichtelijk. Alex is echt een topper.
Rijma de Ruiter


Bekijk Rijma haar website op rijmaderuiter.nl 

Ondersteuning Phoenix huddle plug and pay rijma

Met een Phoenix website jouw diensten leveren

Ieder mens krijgt te maken met rouw. Maar ieder mens is uniek en heeft net weer andere handvatten nodig om door te kunnen gaan. Rouwverwerking kan je op meerdere manieren doen. Rijma de Ruiter biedt meerdere mogelijkheden aan waarmee je jouw rouwproces kunt ondersteunen. Ze gaat in gesprek met mensen, heeft online diverse opties en daarnaast heeft ze ook een e-book geschreven. Haar Phoenix website is hierin duidelijk en overzichtelijk, zodat mensen goed kunnen zien wat er mogelijk is en wat voor hen het beste zal passen. Zo is het e-book via de site aan te vragen, kan je inschrijven op bijvoorbeeld het programma ‘Schrijf je levensverhaal’, maar kan je eveneens toegang krijgen tot online modules van het onlineprogramma ‘De herinnering leeft’. Rijma schrijft met regelmaat blogs om mensen te inspireren. Zoveel verschillenden mogelijkheden kunnen prima verwerkt worden met een Phoenix website. 

Meerdere uitdagingen op 1 site

Een site waarop uitéénlopende zaken aangeboden worden kan een uitdaging zijn om goed neer te zetten. Je wilt je klanten immers helpen en een site die niet alleen goed werkt maar ook duidelijkheid schept, is daarbij een pré. Bied jij ook online cursussen of coaching trajecten aan? Dan is de site nog veel meer dan alleen maar je online visitekaartje. Vaak heb je zelf een goed idee, maar is het omzetten naar de praktijk een ander ding. Of je hebt wel ideeën wat je je klant zou willen bieden, maar weet je echt niet hoe je dit ook online waar moet maken. Alex Buijk denkt graag met je mee zodat er een website ontstaat die precies doet wat het moet doen. Snel, overzichtelijk en uiteraard helemaal naar jouw wensen. Laat je Alex adviseren of besteed je graag alles aan hem uit? Dan kan jij je bezighouden met waar je hart werkelijk ligt. 

Categorieën