Overweeg jij ook een phoenix site
Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
01/08/2024
3 min
0

Pureolien.nl

01/08/2024
3 min
0

De dōTERRA AromaTouch Technique Training is een specifiek programma aangeboden door dōTERRA, een toonaangevend bedrijf op het gebied van essentiële oliën. De AromaTouch Technique is een klinische benadering waarbij essentiële oliën langs energiemeridianen en viscerale contactpunten van de rug en voeten worden aangebracht om het sympathische en parasympathische zenuwstelsel in balans te brengen.

Tijdens de training leren deelnemers een specifiek protocol dat essentiële oliën combineert met een zachte aanraking om een diepgaande totale lichaamservaring van welzijn te creëren. De techniek richt zich op vier primaire stappen:

Stressvermindering: Essentiële oliën die bekend staan om hun kalmerende en stressverlichtende eigenschappen worden toegepast om de impact van alledaagse stressfactoren op het lichaam te verminderen.

Ondersteuning van het immuunsysteem: Essentiële oliën met immuunondersteunende eigenschappen worden gebruikt om de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam te versterken.

Vermindering van ontstekingsreacties: Oliën die bekend staan om hun ontstekingsremmende eigenschappen worden toegepast om een gezonde ontstekingsreactie in het lichaam te ondersteunen.

Homeostase: Balancerende oliën worden gebruikt om het lichaam terug te brengen naar een staat van evenwicht, ter bevordering van het algehele welzijn.

De AromaTouch Technique Training is ontworpen voor individuen die gecertificeerd willen worden om deze unieke benadering van het toepassen van essentiële oliën aan te bieden. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent, een massagetherapeut of gewoon gepassioneerd bent over natuurlijke gezondheid, deze training voorziet je van de kennis en vaardigheden om essentiële oliën effectief te gebruiken ten behoeve van anderen.

Deelnemers krijgen doorgaans een diepgaand inzicht in de specifieke oliën die worden gebruikt in de AromaTouch Technique, de wetenschap achter hun toepassing en de kunst van het bieden van een therapeutische aanraking. De training kan hands-on praktijk, demonstraties en discussies omvatten om een alomvattende leerervaring te waarborgen.

Belangrijk is te vermelden dat dōTERRA AromaTouch Technique Training vaak wordt gegeven door gecertificeerde instructeurs die erkend zijn door dōTERRA. Als je geïnteresseerd bent in deze training, is het raadzaam de officiële dōTERRA-website te raadplegen of contact op te nemen met een lokale dōTERRA-vertegenwoordiger voor informatie over aankomende sessies, beschikbaarheid en eventuele vereisten voor deelname.

Bekijk hier de website https://www.pureolien.nl/

Review

Alex heeft ons echt top geholpen in de weg naar onze vernieuwde website. Heerlijk hoe gestructureerd en hoe duidelijk zijn werkwijze is. Zoek je iemand die goed met je meedenkt, de tools in huis heeft om toe te passen wat echt werkt én het voor je te doen waar nodig dan zeg ik direct; neem contact op met Alex! Heeft ons een hoop tijd gescheeld en goede implementaties opgeleverd!

Overweeg jij ook een phoenix site

Als je overweegt om een Phoenix-website te laten maken, zijn er verschillende stappen die je kunt volgen om een succesvolle samenwerking met een webontwikkelaar te garanderen:

Bepaal je Doelen: Definieer duidelijk wat je met de website wilt bereiken. Zijn het e-commercefunctionaliteiten, informatieve pagina's, een blog, of iets anders? Een helder begrip van je doelen zal de ontwikkelaar helpen de juiste functies te implementeren.

Onderzoek en Kies een Geschikte Ontwikkelaar: Zoek naar ervaren webontwikkelaars of -bureaus die bekend zijn met het Phoenix-framework. Bekijk hun portfolio's, lees recensies en kies een professional die past bij jouw behoeften.

Bespreek Functionaliteiten: Bespreek met de ontwikkelaar welke specifieke functionaliteiten je nodig hebt. Of het nu gaat om een blog, een winkelwagentje, gebruikersregistratie, of andere kenmerken, zorg ervoor dat alles duidelijk is.

Ontwerp en Uiterlijk: Bespreek het ontwerp van de website. Hoe moet het eruitzien? Zijn er specifieke kleuren, lettertypen of branding-elementen die moeten worden opgenomen? Zorg ervoor dat het ontwerp past bij je merkidentiteit.

Content en SEO: Denk na over de inhoud van je website en hoe deze geoptimaliseerd kan worden voor zoekmachines (SEO). Dit omvat het gebruik van relevante trefwoorden, het structureren van de inhoud en het optimaliseren van afbeeldingen.

Hosting en Domeinregistratie: Bespreek waar de website gehost zal worden en hoe het domein geregistreerd wordt. Dit zijn praktische aspecten die van tevoren moeten worden afgehandeld.

Onderhoud en Ondersteuning: Bespreek of er na de lancering van de website ondersteuning en onderhoud nodig is. Sommige ontwikkelaars bieden pakketten aan voor doorlopende ondersteuning, updates en beveiligingsmaatregelen.

Contract en Overeenkomst: Zorg ervoor dat alle details schriftelijk worden vastgelegd in een contract. Dit omvat kosten, deadlines, verantwoordelijkheden van beide partijen en alle andere relevante informatie.

Testfase: Voer samen met de ontwikkelaar tests uit om ervoor te zorgen dat de website goed functioneert op verschillende apparaten en browsers.

Lancering: Zodra alles is getest en goedgekeurd, kan de website worden gelanceerd.

Door deze stappen te volgen, kun je een gestructureerd proces volgen bij het laten maken van een Phoenix-website en ervoor zorgen dat je uiteindelijk een website krijgt die voldoet aan je verwachtingen en behoeften.

Categorieën