Houtkachels.nl

Lekker warm met een Phoenix website

Een houtkachel of een inzethaard: Skantiek Houtkachels verkoopt ze via hun Phoenix website. Een site die de warmte op een mooie manier uitstraalt door kleurgebruik en natuurlijk de passie voor de warmteverspreiders. Want het blijft niet bij verkopen alleen, de site is meer dan alleen maar een verkoopsite. Je kunt via de site de producten zien en contact opnemen, zodat je kunt horen wat de mogelijkheden zijn. Maar naast hun kachels bieden ze ook workshops aan op het gebied van stoken, zoals ‘stoken zonder overlast’, maar ook workshops inclusief proeverij. Pizza’s bakken in een hout gestookte oven! Houtkachels.nl biedt een blog aan op de site, zodat je nog meer te weten komt over houtkachels en alles wat daarbij hoort. Verder vind je op de site een pagina ‘Skantiek in media’. Skantiek is al vaker in de media uitgelicht omdat ze zich sterk maken voor goed stoken. Omdat dit beter is voor je gezondheid en het milieu. 

Bekijk de site: https://houtkachels.nl/

Zet jouw unieke verhaal in de schijnwerpers!

Bijna ieder bedrijf heeft zo zijn eigen verhaal. Waarom jij anders bent dan je concurrenten kan je met het uitlichten van jouw/jullie persoonlijke missie of achtergrond duidelijk maken. Houtkachels.nl heeft hieraan gedacht door hun verhaal (beter stoken) breed uit te lichten door een aparte pagina aan te maken over hun verschijning in verschillende media. Met een Phoenix website heb je voldoende mogelijkheden om ook jouw verhaal naast jouw aanbod te kunnen laten zien. Zo weten klanten waarom ze voor jou moeten kiezen. Hulp nodig om jouw site overzichtelijk te houden en toch alles erop te kunnen zetten? Maak dan nu een afspraak met Alex Buijk van Phoenix Pro, gewoon gratis en telefonisch, en hoor wat Alex allemaal voor je doen kan. Met zijn jarenlange ervaring (zie zijn portfolio) weet hij als geen ander wat er moet gebeuren om van jouw site een prachtig verkoopkanaal te maken.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!