ketogeeninstituut.nl

Keto leefstijl promoten via een overzichtelijke site

Leefstijlziektes de wereld uithelpen is de missie achter deze site en de passie van Louisette Blikkenhorst. Ze biedt diverse mogelijkheden aan via haar site die mensen helpen om een Keto leefstijl te leren kennen en deze ook te praktiseren. Met haar Ketogenics Institute verzorgt ze opleidingen, biedt ze het Keto Leefstijl Programma aan en kan je tevens producten die hierbij horen via de site kopen. De site is overzichtelijk gerangschikt en biedt veel informatie én diensten aan. Maar ook producten zoals Keto Essentials en Ketoproof granola. Podcasts, blogs, wetenschappelijke artikelen: je komt het allemaal tegen op Ketogenicsinstitute.com. Hierdoor kom je nog meer te weten over het dieet. Handig zijn de gratis Keto Leefstijl Lijsten, die je gratis kunt downloaden (wat goed zichtbaar aangegeven wordt) en de adressen van Keto therapeuten of Keto voedingscoaches bij jou in de buurt. Zo wordt het geheel een compleet en aantrekkelijke site die mensen met een goed gevoel achter laat.

Review

Heel happy met de services van Alex en Phoenix Pro. Al mijn vragen en opdrachten worden goed en snel afgehandeld.

Bekijk de site: https://ketogeeninstituut.nl/

Bied overzichtelijk aan wat je in huist hebt!

Heb jij ook een passie voor je werk en wil je graag al je kennis delen? Of heb je een prachtig product en zou je die op een fantastische manier aan de wereld willen tonen? Een site die veel info biedt en extra’s gratis laat downloaden, is een site die gewaardeerd zal worden door potentiële kopers. Maar ja: hoe doe je dat op zo’n manier dat je site prettig en snel werkt? Alex Buijk van Phoenix Pro kan je helpen om een site voor je te laten werken in plaats van andersom… Hij heeft Louisette, maar ook andere ondernemers, geholpen met diverse onderdelen, zoals Mailblue, Plug & Play en Huddle. Maar ook met andere technische zaken en software kwesties rondom haar website. Hij kan dit gedeelte ook voor jou uit handen nemen. Of een stukje hiervan. Zodat jij je helemaal kunt richten op de wensen die je hebt voor je site. Maak vrijblijvend kennis met Alex: plan nu heel eenvoudig een telefonisch kennismakingsgesprek in!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!