Yoshikohome.com

Yoshikohome.com: de site waar een missie en een passie samen komen

Yoshiko Home is ontstaan vanuit de passie voor mooie home artikelen en de missie om met de verkopen iets terug te kunnen doen voor de kinderen in Bangladesh. De oprichtster Lisa van Roode legt duidelijk op de site uit waarom ze hiervoor gekozen heeft. Maar ook de rest van haar eigen verhaal én die van Yoshiko Home wordt uitvoering vertelt. Daarmee gaat het bedrijf ‘leven’ en zal een potentiële kopen sneller geneigd zijn om juist hier iets te kopen. Haar shop is echter niet het enige wat je vindt op de site. Yoshiko neemt eveneens projecten aan op het gebied van interieur. Een blog maakt het geheel compleet. En ook door deze artikelen komt de passie voor ‘wonen’ duidelijk naar voren. Heb je nog vragen? Dan zijn de Meest Gestelde Vragen een uitkomt (FAQ). Deze pagina is eenvoudig in de menubalk te vinden.

Bekijk hier de site: https://yoshikohome.com/

Hulp nodig met jouw verhaal online vertellen?

Mensen trek je met je persoonlijke verhalen. Heb je een missie of een passie (of net als bij Yoshiko beide) en wil je dit online delen? Dan is alleen een mooie tekst niet voldoende. Mensen worden in de eerste plaats getrokken door beelden! Een site die mooi oogt, overzichtelijk en duidelijk is, is een veel aantrekkelijkere site dan een saai ogende website met enkel tekst (bijvoorbeeld). Heb je geen tijd of kennis om een mooie site te ontwerpen? Wil je ondersteuning op andere vlakken bij je site? Of zoek je iemand die het hele onderhoud voor je doet? Alex Buijk van Phoenix Pro helpt je graag. Laat je maar eens inspireren door zijn portfolio! Alex kan je helpen met Phoenix, Mailblue, Plug & Pay, Huddle en andere koppelingen. Hij kan je helpen met ontwerpen, opstarten of het hele onderhoud. Meer weten? Plan dan heel eenvoudig een gratis kennismakingsgesprek in en bespreek met Alex wat hij voor betekenen kan!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voorIk ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue).Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro.Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!