Website's gemaakt met Phoenix software
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt met Phoenix software
11/23/2022
1 min
0

Nikkigenee.nl

11/23/2022
1 min
0

Kunst aan de man brengen met een Phoenix website

Kunst is prachtig. Maar hoe zorg je er nu voor dat mensen de kunst ook zien en aan hun muur willen hebben hangen? Inderdaad: door ze erop te attenderen via een mooie site. Nikkigenee.nl doet dat. Nikki Genee verkoopt haar werk via de site en maakt haar kunstwerken in verschillende stijlen. Door haar werk duidelijk te categoriseren op haar site wordt het voor de geïnteresseerde bezoeker eenvoudiger om een keuze te maken. Je kunt kiezen uit abstract, figuratief, voor bepaalde collecties gaan of juist voor werk wat Nikki op maat voor je maakt. Maar ook kunst op kaarten of mooie, ingelijste artprints: het kan allemaal. De site oogt fris en overzichtelijk en geeft daardoor de juiste sfeer weer voor het prachtige werk van Nikki. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe een schilderij op maat gemaakt kan worden. Ter inspiratie vind je diverse voorbeelden van werken die Nikki al op maat gemaakt heeft. Ook leuk: je kunt zelfs je schoenen laten omtoveren tot kunstwerkjes. Van de site alleen al word je vrolijk!

Review

Phoenix Pro Dat is Alex!

Alex heeft mij met raad en daad bijgestaan bij het bouwen van mijn website. Alex reageert altijd snel op mijn vragen, wat heel prettig werkt. Hij werkt accuraat ( is eigenlijk te goed, want geeft veel meer dan hij in tijd berekent), is transparant in wat hij doet en denkt met je mee en kan goed inschatten wat jij zelf kan en wat je misschien beter een ander kan laten doen. Zijn uitleg is helder en soms verduidelijkt hij het met een plaatje of een filmpje. Kortom, hij is een echte pro en daarnaast een heel fijn persoon om mee te werken. Een terechte aanbeveling

Bekijk de site: https://nikkigenee.nl

Laat je site voor zich spreken

De site van Nikki staat vol met kunstwerken. In combinatie met de witte achtergrond oogt dit niet alleen heerlijk, het laat de kunstwerken ook mooi tot hun recht komen. En daarmee zal een bezoeker zeker geïnspireerd en geraakt worden. Heb jij ook een aanbod, die volledig tot zijn recht moet komen? Je wilt immers verkopen, nietwaar? Alex Buijk van Phoenix Pro kan ook jou helpen om een site te lanceren die doet wat jij wil dat het doet: verkopen! Alex heeft al talloze ondernemers hiermee geholpen (bekijk zijn portfolio maar eens). Of het nu gaat om het ontwerp van de hele site, het onderhouden van je site of enkel en alleen voor bijvoorbeeld technische ondersteuning: Alex kan voor jou net het verschil maken. Meer weten? Plan direct een gratis kennismakingsgesprek met hem in en bespreek vrijblijvend je wensen met hem!

 

Categorieën