Primoforum.com

The next level van online vergaderen

Online vergaderen: we doen het inmiddels massaal. Maar we worden er nog altijd niet echt blij van. Als de één praat, valt de ander weg, bijvoorbeeld. Een fijne discussie voeren kan daardoor voor sommige sprekers één groot frustratiegevoel geven. Primoforum heeft hier iets aan gedaan. Deze vergadertool zorgt ervoor dat iedereen gelijk is en niemand nagelbijtend niet gehoord kan worden… Primoforum werkt zonder dat je extra software hoeft te installeren! Via de site kan je zien welk abonnement voor jou de beste optie is. De diensten van Primoforum worden helder uitgelegd. En bij ‘support’ vind je diverse handleidingen die je door het proces heen helpen. Maar ook die je tips geven of je bijvoorbeeld een beamerscherm zult gebruiken of andere adviezen om het beste van je online event te maken. Maar je kunt via deze pagina ook zelfs tablets of laptops huren! Primoforum is een site die je op meerdere manieren helpt om de volgende corporate meeting, interactief werkcollege of bijvoorbeeld een brainstormsessie tot een succes te maken.

Bekijk de site: http://primoforum.com/

Mooie service heeft een mooie site nodig

Je kunt nog zo’n mooie service willen bieden, als er geen klanten zijn heb je er weinig aan. Of die klanten komen hangt in de eerste plaats niet af van jouw product. Of die wel of niet goed is, weten ze immers pas als ze er gebruik van maken/ ervan af weten! Je zult deze mensen eerst binnen moeten halen. En inderdaad: dat doe je met je online zichtbaarheid. Zorgen dat de site goed vindbaar is, is daarbij van groot belang. Maar ook of de site duidelijk is. Zijn dingen niet helder? Dan zullen mensen al snel door scrollen naar een andere site. Wil je hulp bij het ontwerpen van jouw Phoenix website? Heb je wel een ontwerp, maar wil je graag technische ondersteuning? Of heb je simpelweg geen tijd om alles in goede banen te leiden? Maak dan nu een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Vrijblijvend, om te horen wat Alex allemaal voor je doen kan! En dat hij je helpen kan is zeker. Check daarvoor zijn portfolio maar!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!