Website's gemaakt door Phoenix Pro
Alex Buijk | Phoenix Pro
Website's gemaakt door Phoenix Pro
11/23/2022
1 min
0

Princepie.nl

11/23/2022
1 min
0

Smullen met (van) een Phoenix website

English Pie liefhebber? Dan begin je vast te watertanden bij je bezoek aan Princepie.nl. Lydia en Leon van de Poll hebben de bakkerij opgericht en verkopen hun producten niet alleen online maar ook op regionale streekmarkten, evenementen en fairs. Online kunnen ze uiteraard veel meer mensen voorzien van hun heerlijke en unieke pie’s. Er zijn twee bezorgdagen (woensdag en donderdag). De site laat duidelijk zien hoe de bestelprocedure in zijn werk gaat en hoe jij het beste met het product om kunt gaan. Op de homepagina kan je direct de bijzondere pie’s bewonderen, maar op de overige pagina’s kan je nog eens rustig nalezen hoe het in zijn werk gaat en hoe Prince Pie ontstaan is. Je kunt eveneens op verschillende categorieën zoeken. Zo zijn er vegetarische pie’s, maar ook pie’s gemaakt met vlees of vis. En vergeet uiteraard de dessert varianten niet. Door ze per categorie aan te bieden kan de klant direct de juiste producten vinden. Wil je weten welke varianten populair zijn? Ook dat komt naar voren. Een site om van te smullen door de producten, maar ook door de indeling. Geen overbodige fratsen, maar met een duidelijke indeling en genoeg informatie. Zodat de klant eenvoudig zijn bestelling kan doen en weet hoe het werkt.

Review

Alex heeft ons op een fantastische manier geholpen met het bouwen van een webshop met Phoenix software. Legt alles duidelijk uit en neemt alle tijd hiervoor. Hij denkt ook mee en geeft handige tips. Kortom wij zijn helemaal tevreden.

Bekijk de site: https://princepie.nl/

Op zoek naar een duidelijke site?

Wil jij ook een site om jouw producten aan de man te brengen, maar heb je daarvoor de professie of de passie niet? Dat hoeft helemaal het probleem niet te zijn. Doe net als Lydia en Leon en schakel Alex Buijk van Phoenix Pro in. Hij heeft de site voor Prince Pie ontworpen en kan dit ook voor jou doen. Precies op zo’n manier dat de klant een helder verhaal krijgt én eenvoudig zijn bestelling kan plaatsen. Snel, kort en bondig zijn fijn in een tijd dat mensen vliegensvlug geholpen willen worden…ook online! Meer weten? Plan een kennismakingsgesprek in met Alex en kijk eens bij zijn portfolio! Voor nog meer informatie over alle mogelijkheden met een Phoenix website kan je hier veel inspiratie opdoen.

Categorieën