Quiztool.nl

Een quiz maak je zo met quiztool en Phoenix

Quiztool is een eenvoudige manier om een quiz te maken. En dan niet alleen maar als entertainment, maar ook om als ondernemer je klant beter te leren kennen. Of om als ondernemer je klant beter van dienst te kunnen zijn. Zij kunnen namelijk via deze quiz erachter komen welk product voor hen het meest geschikt is. Verder kan je zelf ook bepalen op welke pagina de klant terechtkomt als de uitslag bekend is. Een verkooptechniek die voor de klant óf leuk óf zelfs hulpvaardig is. En als ondernemer maak je meer kans op verkopen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mailadressen die je zo verzameld. Via de Phoenix site van Quiztool wordt jou helder uitgelegd hoe jij, als ondernemer, een quiz kan gebruiken en hoe je hem maakt. Wil je het wel eens uitproberen? Dat kan. De site laat direct zien dat je een gratis proefperiode krijgt als je interesse hebt. 

Bekijk de site: https://quiztool.nl/

Nieuwe ideeën en toepassingen op jouw site

Alex Buijk, van Phoenix Pro, is de man achter Quiztool. Naast het ontwerpen, ondersteunen en onderhouden van websites van anderen (kijk maar bij zijn portfolio) vindt hij het een uitdaging om nieuwe mogelijkheden online aan te bieden waarmee andere ondernemers ook geholpen worden. Quiztool is daar een voorbeeld van. Misschien heb jij ook wel een goed idee? Alex helpt je met veel passie om jouw idee online neer te zetten. Daarbij bepaal jij hoever zijn ondersteuning gaat. Gaat hij voor jou met het hele ontwerp aan de slag of doe je dit zelf en wil je alleen technische ondersteuning? Heb je een superidee, maar heb je niks met het onderhouden van sites? Dan kan je dit ook helemaal uitbestede aan Alex! Wil je meer weten? Dan is het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek een prima start! Jouw superidee krijgt zo de kans om werkelijk een succes te worden.

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!