Purebellydance.nl

Heerlijk bewegen promoten met een Phoenix website

Er zijn meerdere manieren om te bewegen en 1 ervan is buikdansen! Iets wat niet overal gedaan kan worden en waar mensen misschien niet meteen bij stilstaan. Maar wel iets wat niet alleen heel leuk is, maar ook echt iets voor je kan doen. De site van Pure Bellydance biedt meerdere mogelijkheden aan om hiermee aan de slag te gaan. Kies je voor fysiek les in Utrecht of Haarlem? Of is dat te ver en kies je voor de online lessen? Je kunt eenvoudig kiezen voor jouw favoriete variant en vervolgens de info naar voren krijgen die daarmee gepaard gaat. Ben je een beginner of al half of ver gevorderd? Pure Bellydance is voor ieder niveau geschikt.  De site laat naast dit aanbod ook de andere zaken zien waar Pure Bellydance voor zorgt. Zo kan je naast de buikdansles ook bij ze terecht om ze te boeken voor een feest. Een show die een feest zal omtoveren tot een prachtige happening. Wil je eerst kunnen zien wat dit inhoudt? Dan kan je bijgevoegde YouTube filmpjes bekijken. Zelf enthousiast geworden? Dan kan je alvast starten door de gratis videoserie te downloaden! Een blog en video’s die op dezelfde site geplaatst zijn, geven nog meer inspiratie om zelf met buikdansen te beginnen!

Review
Alex is een goede webmaster. Doordeweeks altijd goed bereikbaar. Werkt snel, zeker dan wanneer er spoed bij zit. Hij houd zich aan zijn afspraken, gewoon wat je van een professioneel verwacht. Helaas zal je dat niet altijd van andere webmasters krijgen. Want webmaster is geen beschermd beroep. Daardoor moet je het kaf van het koren kunnen scheiden.  
Alex is dan ook zeer prettig om mee samen te werken!"
Groetjes, Sabouschka

Bekijk de site https://purebellydance.nl 

Een wervelende site vraagt om een wervelende aanpak

Een wervelende site vraagt om een wervelende aanpak

Een site als Purebellydance.nl vraagt om een aanpak die inspiratievol is. Alex Buijk van Phoenix Pro heeft deze site ontworpen (zie ook zijn portfolio voor andere sites) en onderhoudt de site. Met zijn expertise is het een site geworden die veel biedt en inspiratie geeft én goed blijft functioneren. Sabouschka, de vrouw achter Pure Bellydance, kan zich daardoor geheel storten op dat waar haar hart ligt: buikdansen en daarmee andere vrouwen helpen om soepeler en vrijer te worden. En toch is de site haar welverdiende visitekaartje waarmee ze vrouwen stimuleert om zich aan te melden of op een andere manier zich met buikdansen bezig te houden. Alex kan ook jou helpen met jouw site. Plan een kennismakingsgesprek in om te overleggen wat hij voor jou kan doen!

Over de schrijver
Graag stel ik mijzelf aan jou voor Ik ben Alex Buijk en een zeer gedreven ondernemer. Zo treed op als professioneel goochelaar en vermaak mijn gasten met topentertainment, heb ik mijn eigen software programma Strippenkaart Online en help ik ondernemers met hun Phoenix website. (Ook Huddle, Plug & Pay en Mailblue). Vanaf het eerste moment was ik smoor verliefd op deze geweldige systemen. Dit kwam doordat ik erg prettig met de software kon werken en mijzelf niet bezig hoefde te houden met de techniek. Voor mij een pure WIN WIN situatie. Ik heb al vele ondernemers geholpen met Phoenix en werd daarom ook door team Imu benoemd tot een Phoenix Pro. Ook hulp nodig met jou Phoenix Website of wil je meer over mijn weten? Neem contact met mij op!